top of page
ra-hero-image.jpg

Royal Alloy

Уживај во животот
Contact

Живееме денес, сонуваме за минатото, јаваме, размислуваме, јадеме, спиеме, уживаме, единствени сме, сами си ја избираме судбината, сега нека бидеме дел од патувањето во минатото каде слободата беше „кул“ а скутерот беше таа слобода - придружете ни се на нашето патување во минатото....
 

Чисти „класични“ линии верни на потеклото на скутерите во 1960-тите и 70-тите, исполнети со модерна технологија за да се обезбеди безбедност, сигурност и евтин „забавен“ транспорт во модерните времиња - придружете ни се на нашето патување во иднината.... .

Royal Alloy logo

Royal Alloy постои за да го задоволи апетитот за страст за класично стилизирани скутери, страст што ја споделуваат сè поголем број возачи кои сакаат удобност и модерна машина додека ја одразуваат ерата на бунт против системот, да се одвојат, да остварат поинаков пат. Од ентузијасти до оние кои ги наоѓаат своите патувања почнувајќи како што сме ние, тоа е само почеток, придружете ни се во создавањето ново наследство за оние кои одбиваат да ја следат толпата , не следиме, си правиме свое патување.....

bottom of page