top of page

GP Series

За прв пат во поновата историја потрошувачот може да ужива во вистински автентичен ретро скутер направен од челик!

 

Не застануваме тука - Royal Alloy располага со огромна палета на сигурни и докажани погони. Сите машини имаат напредна предна суспензија и двојна задна суспензија за подобрено возење и управување.

gp-series.jpg
tg-street-blu.jpg

TG Series

TG се одликува со претежно челично телоi лиен алуминиум. Стандардно се одликува со ново седиште за пониско возење за да им даде доверба на оние на кои им треба помала висина. Удобното седиште „Крал и кралица“ или седиштето во стил на единечна клупа може да се вградат и во ретро.

Се фокусиравме на сите детали, многу внимателно беа разгледани елементите на дизајнот на скутерот и ние сме воодушевени од резултатите - се надеваме дека си и ти!

Странична приколка

Во Royal Alloy веруваме во инженерски скутери кои се единствени по дизајн и перформанси. За оние кои сакаат да го подигнат своето возење на следното ниво, нудиме додаток странична приколка.

Нашата странична приколка е дизајнирана совршено да одговара на нашите скутери со метална каросерија, што ја прави совршена надградба на вашето возење. Со нашата приколка, можете да донесете пријател за возење или да го претворите вашиот скутер во стилски носач на товар.

Sidecar TH Still.jpeg
bottom of page